Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Los Romana Widomskiego nadal nieznany
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: Los Romana Widomskiego nadal nieznany
Los Romana Widomskiego nadal nieznany 2 lat(a), 4 mies. temu Oklaski: 0
** To wątek dyskusji o artykule: Los Romana Widomskiego nadal nieznany **

Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
admin
Admin
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

O:Los Romana Widomskiego nadal nieznany 2 lat(a), 4 mies. temu  
Trzymam kciuki, ale coś mi się wydaje, że stało się najgorsze.
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
hytgyhu

Reply Quote

Los Romana Widomskiego nadal nieznany 2 lat(a), 4 mies. temu Oklaski: -1
Różne rzeczy się słyszy - że w Sylwestra był dym w Ajaxie, że tego samego dnia już raz był na moście, ale wrócił twierdząc, że nie ma odwagi, po czym po kłótni z żoną jeszcze raz wyszedł (no i jak wiemy, nie wrócił), że kilku jasnowidzów twierdzi, że popełnił samobójstwo, ale czasem ludzie gadają byle gadać, lub przekręcają fakty, albo dodają coś od siebie, bo ludzie żyją sensacją - ja tylko piszę to, co można było usłyszeć od ludzi. Nie są to informacje z pierwszej ręki. Wkrótce pewnie się dowiemy, co się tak naprawdę stało.
Wpisz kod   
Just.
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2010/01/15 22:24 Przez Just..
Reply Quote

Los Romana Widomskiego nadal nieznany 2 lat(a), 4 mies. temu  
Ludzie o czym wy piszecie!!!! Czy ktokolwiek z was byl w czapce niewitce u tych ludzi w domu??? Żenada, ja wiem ze to jest bardzo szanujaca sie rodzina, ale oczywiscie sensacja no bo coz innego!!!!!
Wpisz kod   
kisa

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
Byjoomla Synegy Font changer Byjoomla Synegy Font changer Byjoomla Synegy Font changer

Joomla template by ByJoomla.com
ByJoomla.com