Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Bezrobocie
(1 wejść) (1) Gość
O mieście
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: Bezrobocie
Bezrobocie 1 Rok, 10 mies. temu Oklaski: 0
Myślicie, że to prawda, że tu co czwarty mieszkaniec jest bez pracy? Czy też statystyki mijają się z prawdą i to bardzo? Skoro 23% ludzi jest bez pracy, a ci co pracują to też często narzekają, że mają minimalną płacę, że nie starcza im na rachunki, to dlaczego ja na ulicach widzę praktycznie lepsze od mojego samochody, ludzi dobrze ubranych i mnóstwo ludzi w marketach z pełnymi koszami zakupów? Gdzie jest to bezrobocie? Gdzie jest ta bieda?
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Marek N.
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

O:Bezrobocie 1 Rok, 10 mies. temu  
Chyba mieszkamy w innym Grudziadzu Ja biede widze na kazdym kroku...
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
grudziadzanin

Reply Quote

O:Bezrobocie 1 Rok, 10 mies. temu  
Ja sie zgodze z markiem - wszyscy narzekaja, jaka bieda, a kazde wakacje spedzaja za granica na wakacjach, woza sie samochodami z rocznika 2006-2008, maja piekne mieszkanka - to ja nie wiem, o co chodzi - pałace chca i bentleya prosto z fabryki? Ja tez nie wierze w to, ze jest taka bieda w grudziadzu
Wpisz kod   
@

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
Byjoomla Synegy Font changer Byjoomla Synegy Font changer Byjoomla Synegy Font changer

Joomla template by ByJoomla.com
ByJoomla.com