Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Dobry fryzjer damski
(1 wejść) (1) Gość
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: Dobry fryzjer damski
Dobry fryzjer damski 2 lat(a), 1 Miesiąc temu Oklaski: 1
Gdzie w Grudziądzu najlepiej iść do fryzjera? Macie namiary na jakiegoś dobrego i w miarę taniego fryzjera damskiego?
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Kath
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

O:Dobry fryzjer damski 2 lat(a), 1 Miesiąc temu Oklaski: -1
Ja jestem zadowolona z p.Aliny na ul.Szewskiej, ale nie wypróbowałam zbyt dużo salonów fryzjerskich w Grudziądzu...
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Just.
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Reply Quote

O:Dobry fryzjer damski 2 lat(a) temu  
Dafne-Pańska, Metamorfoza-Groblowa, Alina-Szewska--> tam byłam i stamtąd wychodziłam zadowolona. Koleżanki chwaliły jeszcze jakiś zakład na Lotnisku w wieżowcu - nie pamiętam nazwy. Pozdrawiam
Wpisz kod   
ktosiek

Reply Quote

O:Dobry fryzjer damski 1 Rok, 8 mies. temu  
KOCHANE KOBITKI A PODAŁYBYŚCIE NUMER TEL DO TEJ PANI aLINY NA SZEWSKIEJ?
Wpisz kod   
aNGELA

Reply Quote

O:Dobry fryzjer damski 1 Rok, 8 mies. temu  
grudziadz-info.pl/index.php/katalog-firm...a/salony-fryzjerskie

Tu masz numer do p. Aliny

Pierwsza z góry.

pozdr.
Wpisz kod   
Paula

Reply Quote

TYLKO NIE W INTERMARCHE W GRUDZIĄDZU 1 Rok, 3 mies. temu  
Oby nie do INTERMARCHE, no chyba, że koniecznie chcecie mieć totalnie skopaną fryzurę i humor za jedyne 150 złotych. Bez możliwości poprawki i zwrotu pieniędzy. Nie miałam zamiaru się kłócić, ale szczerze zawsze i wszędzie będę odradzała "salon" w INTERMARCHE w Grudziądzu. NAWET SIĘ TAM NIE ZBLIŻAJCIE. Szkoda Waszych pieniędzy i nerwów
Wpisz kod   
IZA B

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
Byjoomla Synegy Font changer Byjoomla Synegy Font changer Byjoomla Synegy Font changer

Joomla template by ByJoomla.com
ByJoomla.com